Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Πιερίας : Η γελοιότητα της μισαλλοδοξίας - Διώκεται πλέον και η Εθελοντική Αιμοδοσία;

Η γελοιότητα της μισαλλοδοξίας - Διώκεται πλέον και η Εθελοντική Αιμοδοσία; - See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/3164#sthash.jU5dnQM3.cNrV5jwh.dpuf
 
     Την Κυριακή 14 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, βραβεύτηκε η Πράσινη Πτέρυγα, το τμήμα εθελοντικής αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής Πιερίας. Ένα βραβείο που κανείς δεν επεδίωξε και μάλλον κανείς δεν περίμενε, αλλά έγινε ομολογουμένως ευχάριστα δεκτό, αφού αφορούσε μια αναγνώριση της τεράστιας κοινωνικής προσφοράς του Λαϊκού Συνδέσμου.

Το... 

γεγονός πανικόβαλε ολόκληρο τον ανθελληνικό συμφερτό, που έχει εξαρτήσει την πολιτική του επιβίωση από την εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για το συνονθύλευμα που αυτοαποκαλείται ως δημοκρατικό ή συνταγματικό τόξο, αλλά η σχέση του με τη δημοκρατία και το Σύνταγμα είναι ανύπαρκτη. Ο πανικός ανακατεμένος με μίσος όμως, αποτελεί την ιδανική συνταγή αυτογελοιοποίησης.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε αργά χτες η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, που «ανακαλεί τον Έπαινο στην Πράσινη Πτέρυγα – Χρυσή Αυγή», εν μέσω απειλών και ύβρεων, χωρίς να παραλείπει και το αυτομαστίγωμα, προσπαθώντας μάλλον να περισώσει τη θεσούλα του.

Κανονικά σε τέτοια υποκείμενα αξίζει μόνο η περιφρόνηση, αλλά επειδή το έχουν παρακάνει, καλό θα ήταν μερικά πράγματα να μπουν στη θέση τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι στο εξής «απαγορεύεται η αιμοδοσία σε όσους φέρουν ναζιστικά και φασιστικά σύμβολα», χωρίς όμως να μπαίνει στον κόπο να πει ποια σύμβολα εννοεί και ποιοι είναι αυτοί που τα φοράνε. Αν ως τέτοιο εννοεί το μαίανδρο, που περήφανα φέρουν οι χρυσαυγίτες, τότε μάλλον η χλεύη είναι το πρώτο που έρχεται στο νου. Αν όλοι αυτοί θεωρούν το μαίανδρο «ναζιστικό και φασιστικό σύμβολο», δεν θα προκαλούσε έκπληξη το αίτημα να ισοπεδώσουν τη μισή Ελλάδα, προκειμένου να ικανοποιηθούν.

Συνεχίζοντας αναφέρεται ότι «Δυστυχώς, μέσα στον κατάλογο των εθελοντών αιμοδοτών – φυσικά πρόσωπα- και στον κατάλογο των συλλογικών φορέων «παρεισέφρησε» και το όνομα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ» της Χρυσής Αυγής, πράγμα που δεν το γνώριζε η Διοίκηση, αλλά το γνώριζαν όμως οι διοργανωτές Υπεύθυνοι του Τμήματος Αιμοδοσίας» και είναι απολύτως κατανοητή η δυστυχία του διοικητή του Νοσοκομείου, αλλά η Χρυσή Αυγή δεν «παρεισφρείει» πουθενά ούτε κινείται εν κρυπτώ. Η Πράσινη Πτέρυγα ειδικότερα είναι η Τράπεζα Αίματος που δημιουργήθηκε από υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου και, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες τράπεζες αίματος, που δραστηριοποιούνται στη χώρα, δεν προσφέρει αίμα μόνο στα μέλη της, αλλά σε όλους τους Έλληνες. Αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τον ανθελληνισμό όλων αυτών των δήθεν δημοκρατών του περιώνυμου τόξου και το προβάλλουν συνεχώς ως «ρατσιστική συμπεριφορά». Η απορία είναι αν ένα επαγγελματικό σωματείο, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος για παράδειγμα, ιδρύσει μια τράπεζα αίματος και λάβει ένα αίτημα για αίμα από κάποιον οποιονδήποτε δεν είναι γιατρός – μέλος του συλλόγου, θα ικανοποιήσει την ανάγκη; Προφανώς όχι και μάλιστα θα απαντήσει ότι η τράπεζα αίματος καλύπτει μόνο τις ανάγκες των μελών της. Η Πράσινη Πτέρυγα λοιπόν θεωρεί μέλη της ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, ακόμα και αυτούς που την πολεμάνε.

Αφού ο τάλας διοικητής του Νοσοκομείου δεν παραλείπει να ξεκινάει κάθε παράγραφο με το «δυστυχώς», επικαλείται τα «Δημοκρατικά και Πανανθρώπινα αντανακλαστικά του Τμήματος Αιμοδοσίας που χθες δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε» και ολισθαίνει σε ρηματικές κρίσεις του τύπου «αυτή είναι εγκληματική οργάνωση». Κάποιος μάλλον θα πρέπει να εξηγήσει σ’ αυτόν τον εμφορούμενο από τα πανανθρώπινα ιδεώδη δημοκράτη, τι σημαίνει «τεκμήριο αθωότητας». Ακόμα όμως και αν δεν είναι αρκετά έξυπνος για να το καταλάβει, δεν μπορεί να μεταφέρει την κατηγορία σε 500.000 Έλληνες. Συγκεκριμένα δε κανένας από τους αιμοδότες δεν κατηγορείται για οτιδήποτε, σε αντίθεση με τον ίδιο, που, με την ανακοίνωσή του, διαπράττει αδίκημα.

Ενδιαφέρον θα έχει επίσης να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα των πειθαρχικών απειλών του στους υπεύθυνους του Τμήματος Αιμοδοσίας καθώς και η αιτιολογία των υποτιθέμενων ποινών που θα επιβάλλει. Ο συντάκτης πάντως της ανακοίνωσης θα πρέπει σίγουρα να απολογηθεί για όσα εν αδίκω καταλογίζει σε μέλη μιας Τράπεζας Αίματος καθώς και για τις απειλές σε εργαζόμενους, που απλά εφάρμοσαν κανονισμούς.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Πιερίας
Την Κυριακή 14 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, βραβεύτηκε η Πράσινη Πτέρυγα, το τμήμα εθελοντικής αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής Πιερίας. Ένα βραβείο που κανείς δεν επεδίωξε και μάλλον κανείς δεν περίμενε, αλλά έγινε ομολογουμένως ευχάριστα δεκτό, αφού αφορούσε μια αναγνώριση της τεράστιας κοινωνικής προσφοράς του Λαϊκού Συνδέσμου.
Το γεγονός πανικόβαλε ολόκληρο τον ανθελληνικό συμφερτό, που έχει εξαρτήσει την πολιτική του επιβίωση από την εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για το συνονθύλευμα που αυτοαποκαλείται ως δημοκρατικό ή συνταγματικό τόξο, αλλά η σχέση του με τη δημοκρατία και το Σύνταγμα είναι ανύπαρκτη. Ο πανικός ανακατεμένος με μίσος όμως,  αποτελεί την ιδανική συνταγή αυτογελοιοποίησης.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε αργά χτες η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, που «ανακαλεί τον Έπαινο στην Πράσινη Πτέρυγα – Χρυσή Αυγή», εν μέσω απειλών και ύβρεων, χωρίς να παραλείπει και το αυτομαστίγωμα, προσπαθώντας μάλλον να περισώσει τη θεσούλα του.
Κανονικά σε τέτοια υποκείμενα αξίζει μόνο η περιφρόνηση, αλλά επειδή το έχουν παρακάνει, καλό θα ήταν μερικά πράγματα να μπουν στη θέση τους.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι στο εξής «απαγορεύεται η αιμοδοσία σε όσους φέρουν ναζιστικά και φασιστικά σύμβολα», χωρίς όμως να μπαίνει στον κόπο να πει ποια σύμβολα εννοεί και ποιοι είναι αυτοί που τα φοράνε. Αν ως τέτοιο εννοεί το μαίανδρο, που περήφανα φέρουν οι χρυσαυγίτες, τότε μάλλον η χλεύη είναι το πρώτο που έρχεται στο νου. Αν όλοι αυτοί θεωρούν το μαίανδρο «ναζιστικό και φασιστικό σύμβολο», δεν θα προκαλούσε έκπληξη το αίτημα να ισοπεδώσουν τη μισή Ελλάδα, προκειμένου να ικανοποιηθούν.
Συνεχίζοντας αναφέρεται ότι «Δυστυχώς, μέσα στον κατάλογο των εθελοντών αιμοδοτών – φυσικά πρόσωπα- και στον κατάλογο των συλλογικών φορέων «παρεισέφρησε» και το όνομα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ» της  Χρυσής Αυγής, πράγμα που δεν το γνώριζε η Διοίκηση, αλλά το γνώριζαν όμως οι διοργανωτές Υπεύθυνοι του Τμήματος Αιμοδοσίας» και είναι απολύτως κατανοητή η δυστυχία του διοικητή του Νοσοκομείου, αλλά η Χρυσή Αυγή δεν «παρεισφρείει» πουθενά ούτε κινείται εν κρυπτώ. Η Πράσινη Πτέρυγα ειδικότερα είναι η Τράπεζα Αίματος που δημιουργήθηκε από υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου και, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες τράπεζες αίματος, που δραστηριοποιούνται στη χώρα, δεν προσφέρει αίμα μόνο στα μέλη της, αλλά σε όλους τους Έλληνες. Αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τον ανθελληνισμό όλων αυτών των δήθεν δημοκρατών του περιώνυμου τόξου και το προβάλλουν συνεχώς ως «ρατσιστική συμπεριφορά». Η απορία είναι αν ένα επαγγελματικό σωματείο, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος για παράδειγμα, ιδρύσει μια τράπεζα αίματος και λάβει ένα αίτημα για αίμα από κάποιον οποιονδήποτε δεν είναι γιατρός – μέλος του συλλόγου, θα ικανοποιήσει την ανάγκη; Προφανώς όχι και μάλιστα θα απαντήσει ότι η τράπεζα αίματος καλύπτει μόνο τις ανάγκες των μελών της. Η Πράσινη Πτέρυγα λοιπόν θεωρεί μέλη της ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, ακόμα και αυτούς που την πολεμάνε.
Αφού ο τάλας διοικητής του Νοσοκομείου δεν παραλείπει να ξεκινάει κάθε παράγραφο με το «δυστυχώς», επικαλείται τα «Δημοκρατικά και Πανανθρώπινα αντανακλαστικά του Τμήματος Αιμοδοσίας που χθες δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε» και ολισθαίνει σε ρηματικές κρίσεις του τύπου «αυτή είναι εγκληματική οργάνωση». Κάποιος μάλλον θα πρέπει να εξηγήσει σ’ αυτόν τον εμφορούμενο από τα πανανθρώπινα ιδεώδη δημοκράτη, τι σημαίνει «τεκμήριο αθωότητας». Ακόμα όμως και αν δεν είναι αρκετά έξυπνος για να το καταλάβει, δεν μπορεί να μεταφέρει την κατηγορία σε 500.000 Έλληνες. Συγκεκριμένα δε κανένας από τους αιμοδότες δεν κατηγορείται για οτιδήποτε, σε αντίθεση με τον ίδιο, που, με την ανακοίνωσή του, διαπράττει αδίκημα.
Ενδιαφέρον θα έχει επίσης να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα των πειθαρχικών απειλών του στους υπεύθυνους του Τμήματος Αιμοδοσίας καθώς και η αιτιολογία των υποτιθέμενων ποινών που θα επιβάλλει. Ο συντάκτης πάντως της ανακοίνωσης θα πρέπει σίγουρα να απολογηθεί για όσα εν αδίκω καταλογίζει σε μέλη μιας Τράπεζας Αίματος καθώς και για τις απειλές σε εργαζόμενους, που απλά εφάρμοσαν κανονισμούς.
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Πιερίας
- See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/3164#sthash.jU5dnQM3.cNrV5jwh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου